17 Δεκεμβρίου 2018


Ένα βίντεο που συγκέντρωσε πολλές προβολές, εκατοντάδες σχόλια και αμφισβητήθηκε

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ένα βενζινάδικο, με μια νέα γυναίκα να προσπαθεί κρατώντας την αντλία στο χέρι να βάλει καύσιμα στο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο!

Επί τρία λεπτά η κοπέλα ψάχνει να βρει που βρίσκεται η υποδοχή της αντλίας καυσίμου στο Tesla Model S. Προφανώς δεν έχει ιδέα ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Κάποια στιγμή απηυδησμένη παίρνει το κινητό της τηλέφωνο και προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάποιον δικό της προφανώς για να της λύσει την απορία. Είναι η στιγμή που ένας επιβάτης από το όχημα που περιμένει ακριβώς πίσω της για να βάλει καύσιμα, κατεβαίνει και της εξηγεί πως το αυτοκίνητό της είναι ηλεκτρικό και πως δεν παίρνει καύσιμα. Εκείνη γελάει προφανώς από αμηχανία και στη συνέχεια επιστρέφει στο αυτοκίνητο για να φύγει.

Το όλο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο youtube την Κυριακή 16/12. Μέσα σε ένα 24ωρο μετρά περισσότερες από 260.000 προβολές, ενώ έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια.

«Παρακαλώ πείτε μου πως είναι ψέμα. Πόνεσαν τα μάτια μου και η καρδιά μου», έγραψε ένας. «Πώς αποφάσισε ότι το αυτοκίνητο χρειαζόταν καύσιμα;», αναρωτιέται κάποιος άλλος. «Νομίζω ότι ο πωλητής ξέχασε να αναφέρει μια μικρή λεπτομέρεια για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα», σημειώνει κάποιος άλλος.

«Θα έλεγα πως είναι σκηνοθετημένο, αλλά με τόση ανοησία που υπάρχει στον κόσμο... Μπορώ να ελπίζω μόνο ότι είναι ψεύτικο... Ειδάλλως θα είμαι ο πρώτος που θα πετάξει για τον Άρη», σχολιάζει κάποιος άλλος.

Υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν πως το βίντεο είναι ψεύτικο και πως η πρωταγωνίστρια απλά προσποιείται ότι δεν γνωρίζει πως το αυτοκίνητό της είναι ηλεκτρικό...πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |