6 Δεκεμβρίου 2018


Το σοκ της ζωής της έπαθε μία οικογένεια από τη Δανία, όταν αντίκρισε το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb για ένα σαββατοκύριακο στη Γερμανία.

Kι αυτό γιατί αντί για ένα οικογενειακό διαμέρισμα βρέθηκαν σε οίκο ανοχής! Ναι, καλά διαβάσατε!

Η περιπέτεια της οικογένειας ξεκίνησε όταν η 25χρονη Άννα Βίσγκο σχειδιάζοντας το ταξίδι στο Αννόβερο προκειμένου να γιορτάσουν τα 50α γενέθλια της μητέρας της, αποφάσισε να κλείσε ένα δωμάτιο μέσω της γνωστής πλατφόρμας.

Όπως κατήγγειλε σε δανέζικη ιστοσελίδα, όταν έφτασαν στη διεύθυνση που είχαν λάβει εμφανίστηκε μια ιερόδουλη η οποία τους οδήγησε σε ένα δωμάτιο με μαστίγια και ταινίες πορνό. «Όταν κατεβήκαμε από το ταξί μας υποδέχθηκε μια ιερόδουλος η οποία όλο χαρά μας είπε "θα μείνετε εδώ; Τι ωραία!" και μας υπέδειξε πού θα έπρεπε να πάμε» περιέγραψε η 25χρονη.

«Και σαν να μην μας έφτανε το σοκ από την εικόνα των γυμνών γυναικών στις αφίσες στους τοίχους, μας συμβούλεψαν να είμαστε προσεκτικοί όταν κατεβαίνουμε τις σκάλες λόγω των γυναικών που εργάζονταν στον οίκο ανοχής» συμπλήρωσε η Βίγκο.

Σύμφωνα με την ίδια πουθενά στην ανάρτηση στην πλατφόρμα της Airbnb δεν υπήρχαν στοιχεία που να δείχνουν ότι το διαμέρισμα ήταν σε οίκο ανοχής.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |