30 Δεκεμβρίου 2018Αν θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στα άκρα μπορείς να νοικιάσεις για 100 δολάρια ένα σπίτι στη Νότιο Αφρική και θα έχεις για... κατοικίδια 77 άγρια λιοντάρια. Έχει και μπάρμπεκιου!

Πιθανότατα στην πόρτα της εισόδου έχει ταμπέλα: «Είναι ήσυχο δεν δαγκώνει!». Αν είσαι φαν του Lion King ή της άγριας φύσης μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία σε ένα σπίτι που νοικιάζεται μέσω Airbnb στη Νότιο Αφρική.


Το σπίτι δίνεται για περίπου 100 δολάρια τη βραδιά κι έχει wi - fi, απόλυτα εξοπλισμένη κουζίνα, μπάρμπεκιου, μπάνιο με όλες τις ανέσεις, τζάκι και... μερικά κατοικίδια.

Από το παράθυρο του σπιτιού μπορείς να παρατηρείς για όση ώρα θες τα λιοντάρια του ιδιοκτήτη: 77 στο σύνολο!

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον ιδιοκτήτη, αφού το σπίτι είναι περιφραγμένο με ηλεκτρικό φράχτη.


«Μπορείς ν' αράζεις στη βεράντα και να ακούς τον βρυχηθμό των λιονταριών», ανέφερε.

«Είσαι τόσο κοντά από τα λιοντάρια! Στέκεσαι στον φράχτη και τα παρατηρείς, δύο μέτρα από το σπίτι. Σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι μέρος της ζωής τους και είναι cool ν' ακούς 77 λιοντάρια!», είπε μία γυναίκα που νοίκιασε το σπίτι.

Όσο για τα μέτρα ασφαλείας: «Το ηλεκτροσόκ από τον φράχτη κρατάει μακριά τα λιοντάρια και τους προσφέρει ασφάλεια στον τρόπο που ζούνε στον χώρο».

Φυσικά, τα ζώα - που προστατεύονται - ζούνε στο φυσικό τους περιβάλλον και πλησιάζουν τον χώρο κι άλλα άγρια ζώα της Αφρικής όπως αντιλόπες.

Μέσα σε 50 χρόνια ο πληθυσμός των λιονταριών έχει μειωθεί δραματικά κι από μισό εκατομμύριο έχει πέσει στα 20.000.
πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |