28 Ιανουαρίου 2019


Παράλληλα, σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει το σύνολο αυτό, έχουν καταγραφεί ισάριθμες νίκες, με 293 τέρματα υπέρ και... ΚΑΝΕΝΑ κατά!

Μυθικά είναι όσα πετυχαίνει η γυναικεία ομάδα της Μπενφίκα τη φετινή σεζόν, μετά και το νέο ρεκόρ σε σκορ ενός αγώνα, αφού έφτασε στο διαστημικό 32-0 απέναντι στην Ponte de Frielas και συνολικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα 290 γκολ δίχως να δεχθούν ούτε ένα!

Ασφαλώς και η κατάσταση στο πρωτάθλημα που συμμετέχει η γυναικεία ομάδα της Μπενφίκα είναι… επιεικώς αστεία για τον σύλλογο.

Δίχως το παραμικρό ίχνος ανταγωνισμού και δυσκολίας, οι γυναίκες των «αετών» κάνουν ό,τι θέλουν σε κάθε παιχνίδι και φτάνουν σε σημεία να εξευτελίζουν παντελώς τόσο τις αντιπάλους τους, όσο και την υγιή άμιλλα με τα σκορ που πετυχαίνουν.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, κόντρα στην Ponte de Frielas, οι κοπέλες της Μπενφίκα σημείωσαν νέο ρεκόρ με το 32-0, σε ένα ματς που στο ημίχρονό του ήταν στο 14-0!

Παράλληλα, σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει το σύνολο αυτό, έχουν καταγραφεί ισάριθμες νίκες, με 293 τέρματα υπέρ και… ΚΑΝΕΝΑ κατά!


Μέχρι και το περασμένο Σάββατο, το μεγαλύτερο σε εύρος σκορ που είχε επιτευχθεί από το γυναικείο τμήμα της Μπενφίκα ήταν το 28-0 που έχει παρουσιαστεί σε δύο διαφορετικά ματς, ενώ το μικρότερο σκορ είναι το 4-0 επί του αντίστοιχου τμήματος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας…


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |