14 Ιανουαρίου 2019


Οι δύο από τους εμπλεκόμενους παραδέχθηκαν την ενοχή τους στο δικαστήριο του Ουεστμίνστερ

Σάλο προκάλεσε στην Αγγλία το σεξουαλικό όργιο που έστησαν τρεις ομοφυλόφιλοι σε βαγόνι του μετρό στο Λονδίνο, μπροστά σε επιβάτες.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου του 2018 και τώρα οι δύο από τους τρεις εμπλεκόμενους, που κατηγορούνται για προσβολή της δημόσιας αξιοπρέπειας, εμφανίστηκαν την Παρασκευή (11/01) στο δικαστήριο του Ουεστμίνστερ, όπου παραδέχθηκαν την ενοχή τους.

Ο 24χρονος Nicholas Mullan μαζί με τον 35χρονο σύντροφό του George Mason και έναν άλλο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, επιδόθηκαν σε μια σειρά από σεξουαλικές πράξεις μέσα στο μετρό του Λονδίνου, τις οποίες κινηματογράφησαν και εν συνεχεία δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, στο όργιο που έστησαν μπροστά στους επιβάτες που παρακολουθούσαν έκπληκτοι, συμμετείχε κι άλλος ένας άνδρας, ο οποίος ωστόσο δεν έχει αναγνωριστεί.

Αναφερόμενη στην υπόθεση η εισαγγελέας, Victoria Murphy ανέφερε: «Στις 19 Φεβρουαρίου του 2018 η βρετανική αστυνομία μεταφορών ενημερώθηκε για ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει τρεις άνδρες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο μετρό. Περιλαμβάνει πλήρες σεξ, στοματικό σεξ και αυνανισμό παρουσία επιβατών. Απ' ότι φαίνεται έλαβε χώρα στη γραμμή Northern. Αναφέρθηκε από έναν επίσης ομοφυλόφιλο άνδρα ο οποίος θεωρεί πως το βίντεο υπερβαίνει τα εσκαμμένα και είναι προσβλητικό».

Την 1η Φεβρουαρίου οι δυο εμπλεκόμενοι θα εμφανιστούν εκ νέου στο δικαστήριο προκειμένου να μάθουν την ποινή τους.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |