24 Ιανουαρίου 2019


Το να κάνεις μια σπιτόγατα να αφήσει το μαξιλάρι της ή το χουχούλιασμα στον καναπέ και να αρχίσει να γυμνάζετε σίγουρα δεν ακούγεται και πολύ εύκολο, όμως οι άνθρωποι μιας Κορεάτικης εταιρείας ισχυρίζονται πως η έξυπνη μηχανή τους προσελκύει την γάτα σας να γυμνάζεται ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Αρκεί βέβαια να την αποκτήσετε καταβάλλοντας το ποσό των 1,800 δολαρίων που κοστίζει.

Η Κορεάτικη εταιρεία ονομάζετε Pet Ding και μας παρουσίασε την δουλειά της στις αρχές του μήνα στο Las Vegas.

Η ιδέα είναι απλή και βασίζετε στην ιστορία με το μουλάρι και το καρότο. Μόνο που εδώ το καρότο έχει αντικατασταθεί από πολύχρωμα led φωτάκια. Η γάτα θέλοντας να τα προλάβει, ανεβαίνει πάνω στον τροχό και αρχίζει την καταδίωξη.

Με εφαρμογή στο κινητό σας θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε το μηχάνημα, να τσεκάρετε την δραστηριότητα του ζώου σας, να αυξομειώσετε την αντίσταση της ρόδας για καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα έχετε και την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα προγράμματα εκγύμνασης που θα σας προτείνει η εφαρμογή.


Η Pet Ding ισχυρίζεται πως 10 λεπτά άσκησης του ζώου πάνω στην ‘έξυπνη’ ρόδα τους είναι υπέρ αρκετά. Εγώ όμως έχω τις αμφιβολίες μου για το αν μερικά led είναι ικανά να απασχολήσουν για πάνω από ένα λεπτό ένα από τα πιο βαριεστημένα οικόσιτα ζώα.
πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |