20 Ιανουαρίου 2019


To άλμα του νεαρού επιβάτη καταγράφηκε από το κινητό φίλου του, ενώ η ριψοκίνδυνη απόφασή του, κόστισε την αποβολή τους από την συνέχεια της κρουαζιέρας.

Ένας νεαρός επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στις Μπαχάμες αποφάσισε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ολόκληρου του διαδικτύου, καθώς αφού ανέβηκε πάνω στην κουπαστή του τελευταίου από τα έντεκα καταστρώματα του σκάφους, πήδηξε στο νερό από ύψος τριάντα μέτρων.

Μάλιστα, ο νεαρός επιβάτης πήδηξε σε νερά που θεωρούνται ότι κατακλύζονται από δεκάδες είδη καρχαριών, μεταξύ των οποίων ο ταυροκαρχαρίας κι ο καρχαρίας-τίγρης.

Η στιγμή του άλματος του 27χρονου Νικ Νάιντεβ καταγράφηκε από το κινητό τηλέφωνο φίλου του, ενώ η παραλίγο μοιραία απόφασή του, κόστισε σε εκείνον και την παρέα του την αποβολή τους από την συνέχεια της κρουαζιέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Full send

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Naydev (@naydev91) στιςΠάντως, ο -αρνητικός- πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν φάνηκε ιδιαίτερα μετανιωμένος για την απόφασή του να καταστρέψει τις διακοπές του, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι η πτώση του προκάλεσε δυσκολία στο περπάτημα για τρεις ημέρες.

Πάντως, η πλοιοκτήτρια εταιρεία Royal Caribbean, που διοργανώνει συχνά αντίστοιχες κρουαζιέρες στην Καραϊβική δήλωσε ότι ο Νικ κι οι φίλοι του μπήκαν εφ΄ όρου ζωής στην black list της εταιρείας, που θα τους απαγορεύσει δια βίου την επιβίβαση στα πλοία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That awkward moment when you see yourself on TV 🤔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Naydev (@naydev91) στιςπηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |