2 Απριλίου 2019


Όλοι έχουμε παίξει κάποια στιγμή στη ζωή μας Μonopoly. Είτε λάτρης των επιτραπέζιων, είτε όχι, από το συγκεκριμένο δεν καταφέρνει να γλιτώσει κανείς. Όπως επίσης κανείς δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τους καυγάδες και τις έντονες καταστάσεις που έρχονται παρέα με το παιχνίδι της διχόνοιας! Βγάζει τον πιο άπληστο εαυτό σου, εκείνον που μπροστά στα χρήματα δε λογαριάζει ούτε την ίδια του τη μάνα. Και μετά μιλάνε για την επικινδυνότητα των video games…

Τέλος πάντων, οι αμφιβολίες για το κατά πόσο αποτελεί σωστό τρόπο ψυχαγωγίας για μια οικογένεια είναι γνωστές χρόνια τώρα. Το νέο που αφορά τη Μonopoly είναι ότι φέτος, προς τα τέλη του έτους, θα πάρει «σάρκα και οστά» και από ένα επιτραπέζιο με ζάρια και πιόνια, θα μετατραπεί σε παιχνίδι με θεματικά δωμάτια και πραγματικά κελιά (εκεί να δεις γαλλικά που θ’ ακουστούν).


Κι όλα αυτά στο Χονγκ Κονγκ, οπότε οι τοποθεσίες που θα περιλαμβάνονται στο θεματικό πάρκο, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή Βικτώρια (The Peak), το πιο ακριβό τετράγωνο του παιχνιδιού, θα είναι βγαλμένες από τη δική τους έκδοση. Εκεί, oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν μέσα στα θεματικά δωμάτια, που διαθέτουν διαδραστική τεχνολογία και ολογράμματα, δημιουργώντας έτσι Τράπεζες, Σταθμούς Τρένων, Τίτλους Ιδιοκτησίας κ.α.


Ωστόσο, εκτός από τα γνωστά χαρακτηριστικά και κανόνες του παιχνιδιού, θα προστεθεί ένα ακόμη στοιχείο, το οποίο θα έχει να κάνει με τη λύση ενός μυστηρίου. Συγκεκριμένα, ένας εγκληματίας προσπαθεί να κλέψει ένα από τα διαμάντια του Mr. Monopoly από την κατοικία του και οι παίχτες καλούνται να τον εμποδίσουν. Έτσι, για λίγη παραπάνω δράση!

Ο Γενικός Μάνατζερ Casey Collins της εταιρείας όπου ανήκει η Monopoly, Entertainment & Licensing at Hasbro, είπε:

"Η συνεργασία μας με την Monopoly Dreams επιτρέπει στην Hasbro να επεκτείνει κι άλλο το εύρος της Monopoly και να παρέχει σε οικογένειες και τουρίστες μια αξιομνημόνευτη εμπειρία, εισερχόμενοι στο πρώτο, τελείως επιβλητικό θεματικό πάρκο της Monopoly. "

Μπορεί να πέφτει λίγο μακριά το Χονγκ Κονγκ, αλλά με καλή διαχείριση των οικονομικών σου, σαν αυτή που μας έμαθε η Monopoly, όλα γίνονται!

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |