18 Ιουλίου 2019

Ένα απίστευτης φαντασίας σχέδιο έθεσε σε εφαρμογή ένας άνδρας από την Γλασκόβη προκειμένου να αποφύγει το υπέρβαρο της βαλίτσας.


Ένα απίθανης φαντασίας σχέδιο εφήρμοσε ένας επιβάτης προκειμένου να γλιτώσει τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει μία υπέρβαρη αποσκευή.

Η είδηση αυτή έκανε αμέσως τον γύρo των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral.

Ο επιβάτης που σκαρφίστηκε αυτή την απίστευτη ιδέα, είναι ο John Irvine από την Γλασκόβη ο οποίος παραθέριζε με την οικογένειά του στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια.

Εκεί όπως όλα δείχνουν έγιναν κάποιες αγορές , με αποτέλεσμα κατά την επιστροφή η βαλίτσα να είναι 8 κιλά βαρύτερη από το δωρεάν όριο για την πτήση του.

Παρόλα αυτά ο επιβάτης έβαλε σε εφαρμογή ένα ευφάνταστο σχέδιο προκειμένου να αποφύγει την έξτρα πληρωμή.

Το σχετικό βίντεο που απεικονίζει του λόγου το αληθές, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 17χρονος γιος του Josh.

«Η βαλίτσα ήταν υπέρβαρη στο αεροδρόμιο οπότε ο μπαμπάς μου φόρεσε 15 μπλούζες για να ισοφαρίσει το βάρος», έγραψε ο 17χρονος, που εξήγησε πως μερικά από τα ρούχα ήταν δικά του.

Να αναφερθεί ότι ο απίστευτος επιβάτης κατόρθωσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, κάνοντας το προσωπικό ασφαλείας να γελάσει με την κίνησή του, ωστόσο με την κίνησή του αυτή καθυστέρησε λίγο παραπάνω την πτήση καθώς του ζητήθηκε να αφαιρέσει μερικά από τα ρούχα στον έλεγχο.Για την ιστορία έχουν υπάρξει αντίστοιχες ιστορίες με επιβάτες οι οποίοι φόρεσαν πολλά ρούχα για να γλιτώσουν το υπέρβαρο. Αρχικά η Natalie Wynn η οποία τον Απρίλιο είχε φορέσει επτά φορέματα, δύο ζευγάρια παπούτσια, δυο σορτσάκια, μια φούστα και ένα παλτό.

Η γυναίκα πετούσε από Μάντσεστερ προς Φουερτεβεντούρα και είχε υπερβεί κατά 4 κιλά το βάρος αποσκευής, οπότε καλούταν να πληρώσει επιπλέον 65 λίρες.

Τέλος άλλος ένας 30χρονος της Ryanair , προσπαθώντας να αποφύγει την πληρωμή των χρημάτων για την αποσκευή, μετέτρεψε ένα παλιό παλτό σε βαλίτσα και τοποθέτησε εκεί τα ρούχα του.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |