23 Ιουλίου 2019

Οι επισκέπτες από τη Δημοκρατία της Τσεχίας ψάχνουν περισσότερο για το εξωγήινο πορνό, με την Αργεντινή και τη Λευκορωσία να ακολουθούν.


Σύμφωνα με αναφορές από το Pornhub οι αναζητήσεις για την «Area 51» και «alien» έχουν εκτοξευτεί καθώς ο ιστότοπος διαπίστωσε ότι οι αναζητήσεις για «εξωγήινους» αυξήθηκαν κατά 217% στις 2 Ιουλίου και πάλι κατά 199% στις 15 Ιουλίου. Παρόλο που 30.000 άνθρωποι «την βρίσκουν» ήδη με εξωγήινους κάθε ημέρα ούτως ή άλλως.

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα αθώο αστείο όταν πρόσφατα πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν σε μια εκδήλωση στο Facebook για να «μπουκάρουν» στην Area 51 με τη λογική ότι «δεν μπορούν να σταματήσουν όλους μας».

Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης της Περιοχής 51 (Area 51) είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων. Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ).Έχει χρησιμοποιηθεί ως εξωγήινη βάση σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλοί Αμερικάνοι υποστηρίζουν αυτή την θεωρία και στην πραγματική τους ζωή.

Υπάρχουν όμως κάποιοι επιστήμονες που πιστεύουν ότι σε εκείνη την βάση η αμερικανική κυβέρνηση κατασκευάζει αεροσκάφη παρόμοια με ΑΤΙΑ. Αυτή η θεωρία φαινόταν αδύνατη, αλλά μετά τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν φαίνεται πως είναι και η σωστή.

Τώρα το αστείο έχει μεταφερθεί στον κόσμο της πορνογραφίας, καθώς οι στατιστικές του Pornhub δείχνουν ότι οι αναζητήσεις για την Area 51 έχουν αυξηθεί από μηδέν σε 160.000 σε τέσσερις ημέρες (από τις 12 Ιουλίου), με 59.000 αναζητήσεις μόνο στις 16 Ιουλίου.


Το Pornhub απαριθμεί τις 20 πιο εξωγήινες αναζητήσεις, με «εξωγήινη γονιμοποίηση» στο νούμερο ένα, το πιο συνηθισμένο «εξωγήινο σεξ» στη δεύτερη θέση και το «hentai σεξ» στην τρίτη. Ορισμένα προσωπικά highlights περιλαμβάνουν: «τέρατα εναντίον εξωγήινων», «εξωγήινο αιδοίο» και «σέξι εξωγήινο μωρό».

Παραδόξως, οι γυναίκες αναζητούν κατά 33% περισσότερο σέξι εξωγήινους από τους άνδρες και είναι αναμφισβήτητα πιο δημοφιλείς μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 24 ετών, τα οποία είναι κατά 67% πιθανότερα από άλλες ηλικιακές ομάδες.

Όσον αφορά στην τοποθεσία, οι επισκέπτες από τη Δημοκρατία της Τσεχίας ψάχνουν περισσότερο για το εξωγήινο πορνό, με την Αργεντινή και τη Λευκορωσία να ακολουθούν.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |