21 Αυγούστου 2019

Πρωτοφανής υπόθεση στις ΗΠΑ - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του θύτη


Ένας 74χρονος στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη για μια πρωτοφανή υπόθεση ευνουχισμού με δράστη έναν 74χρονο άνδρα. Ο Γκάρι φαν Ρίσγουικ κατηγορείται για κακούργημα δευτέρου βαθμού, για την άσκηση… ιατρικής χωρίς άδεια, κάτι που οδήγησε σε σωματική βλάβη ενός 53χρονου.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, στην πόλη Σέμπρινγκ, όταν δέχθηκαν μια κλήση από εκεί, χωρίς να αναφέρει κάτι, κλείνοντας το τηλέφωνο. Ο θύτης είπε ότι προσπάθησε να αφαιρέσει τους όρχεις του θύματός του, με το οποίο γνωρίστηκε μέσω του «σκοτεινού» διαδικτύου, του λεγόμενου και dark web. Μάλιστα, η γνωριμία τους έγινε σε ιστοσελίδα που απευθυνόταν σε «άτομα που έχουν φετίχ ευνουχισμού».

«Είπε στο θύμα ότι στο παρελθόν είχε ευνουχίσει ζώα και πως είχε αφαιρέσει έναν από τους δικούς του όρχεις το 2012», αναφέρουν -μεταξύ άλλων- σε ανάρτησή τους μέσω Facebook, οι Αρχές.

«Οι αξιωματικοί βρήκαν τον 53χρονο στο κρεβάτι με μια πετσέτα πάνω στη βουβωνική του χώρα, ενώ αιμορραγούσε. Κοντά του υπήρχε ένα ροζ δοχείο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο μέλη του σώματός του. Το θύμα διακομίστηκε αρχικά σε νοσοκομείο και μετά σε περιφερειακό ιατρικό κέντρο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση», αναφέρει σε άλλο σημείο η σχετική ανακοίνωση.


Ο Φαν Ρίσγουικ κατέθεσε μάλιστα ότι πριν αρκετά χρόνια είχε αποπειραθεί έναν ανάλογο ευνουχισμό σε άνδρα, μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά η προσπάθειά του δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο 74χρονος κρατείται στη φυλακή και καλείται να πληρώσει εγγύηση 250 χιλιάδων δολαρίων για να βγει.

Πάντως, σύμφωνα με τον Independent, δεν είναι σίγουρο ότι ο 53χρονος υποβλήθηκε σε επανατοποθέτηση των όρχεών του.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |