25 Σεπτεμβρίου 2019

Οι κόρες του θύματος ξεσπούν και περιγράφουν τη φρίκη


Μία ιστορία φρίκης ήρθε στο «φως» από την Ιρλανδία, με έναν πατέρα να βιάζει τη θετή του κόρη από την ηλικία των 12 ετών για περίπου 20 χρόνια, αποκτώντας μαζί της έξι παιδιά.

Τρία από αυτά τα παιδιά μίλησαν για τα όσα έζησε η μητέρα τους, ενώ σύγκριναν τον πατριό της μητέρας του Σον Μακ Ντάρμπι με τον αυστριακό παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ.

Ο Φριτζλ είχε σοκάρει όλο τον κόσμο με τις αποτρόπαιες πράξεις του, όπου κρατούσε κλειδωμένη την κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους και με την οποία απέκτησε 7 παιδιά.

Οι τρεις κόρες Άσλεϊ, Ιζέλτ και Μέγκαν Μάνινγκ αποκάλεσαν τον Μακ Ντάρμπι ως τον «Ιρλανδό Γιόζεφ Φριτζλ» και κατηγόρησαν τις αρχές πως δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν τη μητέρα τους.

«Η μητέρα μας μίλησε στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην αστυνομία, όμως δεν έγινε τίποτα», ανέφερε η Άσλεϊ και πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχής που επιτρέπονται πλέον στην Ιρλανδία οι εκτρώσεις και ειδικά σε υποθέσεις βιασμών».

«Η μητέρα μας κοιμόταν με ένα σφυρί κάτω από το μαξιλάρι για να αποφύγει τους βιασμούς»


Οι περιγραφές των κοριτσιών είναι συγκλονιστικές για την μητέρα τους, Μαίρη, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αλκοολική μητέρα της Μαίρη παντρεύτηκε τον Μακ Ντάρμπι, έπειτα από τον θάνατο του πρώτου της άνδρα το 1973.

Μόλις στα 16 της η Μαίρη έμεινε έγκυος, φέρνοντας στον κόσμο έναν γιο, ενώ μετά από τρεις μήνες έμεινε ξανά έγκυος από νέο βιασμό ωστόσο απέβαλε.

Ο πατριός της την ανάγκασε μάλιστα να βάλει το έμβρυο σε μία σακούλα και να το θάψει στο χορτάρι.

Η κακοποίηση της Μαίρη συνεχίστηκα και όταν ο Μακ Ντάρμπι μετακόμισε μαζί της στο Δουβλίνο και την απομόνωσε από τον έξω κόσμο. Τα παιδιά που έφερε στον κόσμο ήταν η Άσλεϊ το 1983, η Ίζελτ το 1984, ένα αγόρι το 1986 που δόθηκε για υιοθεσία και η Μέγκαν το 1989.

Φυσικά όλοι τους έκαναν εξετάσεις DNΑ, οι οποίες απέδειξαν ότι ο Μακ Ντάρμπι είναι ο πατέρας τους.

Το φινάλε των βασανιστηρίων

Όταν η Μαίρη έφτασε σε ηλικία 22 ετών έκανε γνωστό στα παιδιά το γεγονός και «δραπέτευσε» για τις ΗΠΑ, με τη βοήθεια ενός γείτονα, αλλά επέστρεψε στην Ιρλανδία μόλις έμαθε ότι η Πρόνοια είχε αναλάβει τις κόρες της.

Στη συνέχεια η ζωή της άλλαξε και έγινε ψυχοθεραπεύτρια, ενώ απέκτησε άλλα τρία παιδιά με τον άνδρα της.

Το 2014 έγραψε ένα βιβλίο για την εμπειρία της, με τίτλο: «Κανείς Δεν Θα Σε Πιστέψει».

Αυτό, όμως, που δεν μπορούν να δεχθούν οι κόρες της Μαίρη είναι πως η μητέρα τους το 1994 έκανε την καταγγελία στην αστυνομία για τους βιασμούς από τον πατριό της, αλλά οι αρχές δεν του ασκήθηκε δίωξη.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μακ Ντάρμπι συνελήφθη και υποστήριξε στην ανάκρισή του ότι ο ίδιος δεν το εξέλαβε ως κακοποίηση.

Πριν από δύο χρόνια ο δράστης πέθανε και τα παιδιά της Μαίρη θα μείνουν με το παράπονο πως δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |