24 Σεπτεμβρίου 2019

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μπορούσε να ήταν σενάριο ταινίας τρόμου.


Η Kristine Barnett, 45 ετών, και ο 43χρονος πρώην σύζυγος Michael Barnett, έχουν κατηγορηθεί ότι εγκατέλειψαν την κόρη τους στην Ιντιάνα, όταν ήταν 9 ετών, κι έφυγαν στον Καναδά.

Σε συνέντευξή της στη DailyMail TV, η Kristine αρνείται τους ισχυρισμούς και λέει ότι αυτή και ο Michael ήταν θύματα απάτης, υποστηρίζοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη κοινωνιοπαθής, 22 ετών, νάνος, η οποία προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Η Kristine και ο Michael υιοθέτησαν την Ουκρανή Natalia Grace τον Μάιο του 2010 στην πολιτεία της Φλόριντα, πιστεύοντας ότι ήταν 6 ετών.

Μέσα σε μια χρονιά, η Kristine ισχυρίζεται ότι η Natalia προσπάθησε να τη ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε, μάλιστα, πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.


«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και όταν την ρώτησα, τι κάνει, είπε: «προσπαθώ να σας δηλητηριάσω»», ανέφερε η θετή μητέρα. Η Kristine είπε ακόμη πως η Natalia είχε περίοδο, τα δόντια της ήταν ενηλίκου και δεν μεγάλωνε καθόλου, όπως θα ήταν φυσιολογικό για ένα παιδί.

Μια ένορκη βεβαίωση της 11ης Σεπτεμβρίου, η οποία αποκτήθηκε από την DailyMailTV, ανέφερε ότι οι εμπειρογνώμονες διενήργησαν τεστ πυκνότητας οστών στη Natalia τον Ιούνιο του 2010 και κατέληξαν ότι ήταν οκτώ ετών.

Στη συνέχεια όμως η Natalia εξετάστηκε από ειδικούς ψυχικής υγείας όπου διαπίστωσαν ψυχική νόσο η οποία μπορεί να διαγνωστεί μόνο σε ενηλίκους και πίεσαν τα δικαστήρια να αλλάξουν το πιστοποιητικό γέννησής της.

Το 2012 το ανώτατο δικαστήριο επαρχίας στην Ινδιανάπολη αποφάσισε ότι η Natalia γεννήθηκε το 1989, με βάση ιατρικά στοιχεία κι ότι ήταν πλέον 23 ετών.

Οι Barnetts μετακόμισαν στον Καναδά και άφησαν τη Natalia σε ένα διαμέρισμα στην Ιντιάνα, με το γραφείο του Σερίφη της Περιφέρειας Tippecanoe να ισχυρίζεται ότι η Natalia ήταν παιδί όταν την «εγκατέλειψαν το 2013».

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |