11 Φεβρουαρίου 2020

Όπως λέει, στόχος της είναι να οδηγήσει τους άνδρες στο... να ξεφύγουν


Η χρήση των κολπικών υγρών για... άλλες χρήσεις βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Μετά την Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία λάνσαρε κερί με «άρωμα αιδοίου» έναντι 75 δολαρίων το καθένα, έρχεται μια σεξολόγος να δώσει στους καταναλωτές ένα ακόμη προϊόν από τον... εσωτερικό της κόσμο.

Ο λόγος για την Σαν Μπούντραμ (Shan Boodram), η οποία χρησιμοποιεί τον «χυμό» από το δικό της αιδοίο, προκειμένου να κάνει τους άνδρες να... τρελαθούν.

Η δημιουργός του βιβλίου «Το παιχνίδι της Επιθυμίας: 5 Μυστικά Εκπληκτικά Μυστικά για Ραντεβού με Κυριαρχία -για να Πάρεις Αυτό που Θέλεις», επιμένει πως τα κολπικά υγρά της είναι κατάλληλα να δουλέψουν ως ελιξήριο για να προσελκύει άνδρες, οι οποίοι θα... σέρνονται πίσω από τις γυναίκες.

«Τα κολπικά υγρά, ειδικά την περίοδο της ωοθυλακιορρηξίας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φίλτρο αγάπης, ώστε πραγματικά να δώσουν επιπλέον ώθηση εμπιστοσύνης, όταν αυτό χρειαστεί», επισήμανε η Μπούντραμ στην ιστοσελίδα Refinery 29.

«Ανεξάρτητα από το αν οι κολπικές φερομόνες κάνουν πραγματικά ένα πρόσωπο ακαταμάχητο ή όχι, το γεγονός ότι υπάρχει η πεποίθηση ότι το κάνει, τους καθιστά πιο τολμηρούς, να έχουν μεγαλύτερη αυτοπποίθηση. Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία -ούτε για τους άλλους- για παράδειγμα από βακτηριακή κολπίτιδα, ενώ δεν κάνει τους χρήστες του να μυρίζουν άσχημα», πρόσθεσε η σεξολόγος.

Για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση, λέγοντας: «Έχω χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνική αμέτρητες φορές τα τελευταία δέκα χρόνια και έχει ανάμικτα αποτελέσματα. Κάποιες φορές έλκονται από εμένα και άλλες φορές δεν βλέπω κάποια διαφορά. Οπότε, αν και δεν είμαι σίγουρη πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το πείραμα, είμαι σίγουρη πως κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, με κάνει να νιώθω μια θεά με ένα λαχταριστό μυστικό».

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |